A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Hollanda - Turistik Vize - Öğrenciler
Arama Sonuçları
Hollanda
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    Hollanda Başkonsolosluğu

    Adres: İstiklal Cad. No: 197 Beyoğlu-İSTANBUL

    Tel:+90 212 393 21 21

    E-mail: IST@minbuza.nl

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    Hollanda - Turistik Vize - Öğrenciler

    Tarafımıza Ulaştırılması Gereken, Öğrenciler İçin Hollanda Turistik Vize Evrak Listesi
     
    1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

    2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, güncel, arka fonu beyaz)

    3. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile ve adres bilgileri içeren, orijinal ve güncel)

    4. Öğrenci Belgesi (güncel tarihli, orijinal belge)

    5. Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçük ise anne baba tarafından imzalanmış, Noter onaylı orijinal belge)

    6. Konfirme edilmiş Hotel Uçak rezervasyonu
     
     
    Öğrenciler için Sponsor olacak kişilerin ek olarak hazırlaması gereken evraklar 

    A - Kişi İşveren ise;

     

    1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve ıslak imzalı)
    2. SGK/Bağ-Kur Hizmet dökümü
    3. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)
    4. Şirket Ait Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
    5. Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur.)
     
     
    B - Kişi Bordrolu Çalışan ise;
     
    1. Çalışma Belgesi (sponsor olacak kişinin bağlı bulunduğu işyerinden alınmış kaşe ve ıslak imzalı belge)
    2. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası Fotokopisi, İmza Sirküleri Fotokopileri)
    3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve SGK Hizmet Dökümü
    4. Orijinal Maaş Bordrosu (Son 3 aylık belge, şirket yetkilisi tarafından kaşe ve ıslak imzalı hazırlanmalıdır)
    5. Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben yazılacak yakınlık derecesi ve sponsor olunacağı belirtilmiş)
    6. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
     
     
    C - Kişi Devlet Memuru ise;
     
    1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış mühür ve ıslak imzalı)
    2. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi (Ön ve arka yüz)
    3. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve ıslak imzalı)
    4. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe ve imzalı)
    5. Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçede sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmelidir.)
    6. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur.)
     
     
    D - Kişi Emekli ise;

     

    1. Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçede, yakınlık derecesi ve sponsor olunacağı belirtilmelidir.)
    2. Emekli Maaş Cüzdanı Fotokopisi 
    3. Banka Hesap Özeti (son 3 aylık, En az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)
    4. Emeklilik Belgesi (Emekli olunan kurumdan alınmış)
    5. Kimlik fotokopisi ve Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (her iki belgede zorunludur.)
     

    VİZE TALEP FORMU