A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Danimarka - Uzun Süreli Kalış-Aile Birleşimi
Arama Sonuçları
Danimarka
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    DANiMARKA İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU

    Trump Towers, Büyükdere Cad. No:1 Kule 2, 34387 Şişli,

    Tel: +90 (212) 359 19 00

    E-mail: istgkl@um.dk

     
    DANİMARKA ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ

    Mahatma Gandhi Caddesi 7406700 Gaziosmanpasa, Ankara

    Tel: +90 (312) 446 57 20

    Fax: +90 (312) 447 24 98

    E-mail:ankamb@um.dk

     

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Ek Formlar
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    Danimarka - Uzun Süreli Kalış-Aile Birleşimi

    Eş için 
     

    1 adet doldurulmuş renkli başvuru formu, İlgili formlar, Danimarka Göçmenlik Bürosunun internet sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.

    Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 5 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş bütün sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi (varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri)

    Evlilik Cüzdanının Aslı ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet renkli fotokopisi ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

    Vukuatli Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri .Nufus kayıt örneği anne,baba, eş, kardeş ve çocukları göstermelidir.



    Çocuklar için
     

    1 adet doldurulmuş renkli başvuru formu, İlgili formlar, Danimarka Göçmenlik Bürosunun internet sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.

    Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (3.5cm x 4.5cm) 5 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi , varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri.

    Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri . Nufus kayıt örneği anne,baba, eş, kardeş ve çocukları göstermelidir.

    Boşanmış ebeveynlerin çocukları için, boşanma kararın aslı, İngilizce çevirisi ve Türkiye'de kalan ebeveyn için Noter Onaylı Muvafakatname’nin aslı ve İngilizce çevirisi.

    Ebeveynler evli ise çocukları için ve Türkiye'de kalan ebeveyn tarafından verilen Noter Onaylı Muvafakatnamenin aslı ve İngilizce çevirisi .

    Başvuru sahibi 18 yaşın altındaysa başvuruya anne ya da babasıyla gelmelidir.


    Lütfen Dikkat!
    20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz.

    VİZE TALEP FORMU