A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

İzlanda - Uzun Süreli Kalış-Green Card
Arama Sonuçları
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Ek Formlar
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    İzlanda - Uzun Süreli Kalış-Green Card

    1 adet doldurulmuş renkli başvuru formu İlgili formlar, Danimarka Göçmenlik ofisinin internet sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.
    Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 5 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri

    Diplomalar (asılları, onaylı İngilizce tercümeleri ve renkli fotokopileriı)

    Transkript asılları ve onaylı İngilizce tercümeleri.

    Danimarka’da ilk yıl konaklama ve yaşam masrafları için yeterli mali kaynağa sahip olduğuna dair kanıt ve onaylı İngilizce tercümesi- örn. banka hesabı- (daha fazla bilgi için Danimarka Göçmenlik Ofisinin internet sitesini ziyaret edin).

    Kişisel CV ve iş deneyimiyle ilgili belgeler

    Dil becerilerini gösteren belgeler

    Case Order ID numarası oluşturulup ödendiğine dair makbuz sunulmalıdır Gereken bilgiler http://www.nyidanmark.dk/ adresinde mevcuttur. (Case order ID numarası banka dekontunun açıklamalar kısmına yazılmalıdır.) Case Order ID oluşturmak içinwww.newtodenmark.dk/fee adresinden ‘create case order ID’ linki takip edilmelidir. Orjinali İngilizce olan belgelerin çevirisine gerek yoktur.

    Konsolosluk ek belgeler isteme hakkına sahiptir.


    Lütfen Dikkat!
    20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz.

    VİZE TALEP FORMU