A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

İtalya - Turistik Vize - Öğrenciler
Arama Sonuçları
İtalya
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    İTALYA İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU

    Tom Tom Kaptan Sokak, 5 - 34433 Beyoğlu İİstanbul
    Tel: 212 2431024/5, 2525437, 2513294 
    Fax: 212 2525879   
    Web: www.consistanbul.esteri.it   
    E-Mail: consolatogenerale.istanbul@esteri.it  

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    İtalya - Turistik Vize - Öğrenciler

     

    Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler İçin İtalya Turistik Vize Evrak Listesi

     

    1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

    2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (Güncel 35X45 mm ölçülerinde, arka fonu beyaz) 

    3. Öğrenci Belgesi (Güncel tarihli, orijinal belge)

    4. Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçükse, anne, baba tarafından imzalanmış, Noter onaylı orijinal belge)

    5. Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur.)

     

     

    Sponsor Olacak Veli, Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı İbraz Etmelidir.  

     

    A - Kişi İşveren ise; 

     

    1 - Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçede, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve ıslak imzalı hazırlanmalıdır)

    2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

    3. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

    4. Şirketin Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık bankehesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

     

     

     

    B -  Kişi Bordrolu Çalışan ise;

     

    1. Çalışma Belgesi (Çalışılan kurumdan alınmış)

    2. Güncel Şirket Evrakları (Orijianal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

    3. SGK İşe Giriş Bildirgesi, SGK Hizmet Dökümü

    4. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe, ıslak imzalı)

    5. Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben yazılacak dilekçede sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmelidir.)

    6. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka heap hareeketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

     

     

     

    C - Devlet Memuru ise;

     

    1. Çalışma Belgesi (Çalışılmakta olan kurumdan alınması gerekmektedir.)

    2. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi (Ön ve arka yüz)

    3. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzalı) 

    4. Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmelidir.)

    5. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketiliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

     

     

     

    D - Kişi Emekli ise;

     

    1. Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş ıslak imzalı)

    2. Emekli Maaş Cüzdanı Fotokopisi 

    3. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

    4. Emeklilik belgesi (Emekli olunan kurumdan alınmış belge, güncel tarihli, ıslak imza ve mühürlü olmalıdır.)

    VİZE TALEP FORMU