A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

İngiltere - Turistik Vize - Öğrenciler
Arama Sonuçları
İngiltere
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    İNGİLTERE İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU

    İngiltere Konsolosluğu İstanbul İletişim
    Adres: Meşrutiyet Caddesi, No:34 Tepebaşı – Beyoğlu / İSTANBUL
    Telefon: (212) 3346400
    Faks: (212) 3346401
    Resmi Web Sitesihttps://www.gov.uk/check-uk-visa/y/turkey
    Çalışma Saatleri:
    Pazartesi, Cuma: 08.30 – 13.00 / 14.00 – 16.45

    İngiltere Konsolosluğu İstanbul Tatil Günleri,

    Yeni Yıl 1 Ocak
    İyi Cuma Her yıl değişiyor
    Paskalya Her yıl değişiyor
    Mayıs Günü Bayramı 6 Mayıs
    Altın Jübile Bayramı 3 Haziran
    İlkbahar Bayramı 4 Haziran
    Yaz Bayramı 26 Ağustos
    Noel 25-26 Aralık

    1 Ocak       - Yeni Yıl
    İyi Cuma - Her yıl değişiyor
    Paskalya - Her yıl değişiyor
    6 Mayıs       - Mayıs Günü Bayramı
    3 Haziran     - Altın Jübile Bayramı
    4 Haziran     - İlkbahar Bayramı
    26 Ağustos  - Yaz Bayramı
    25-26 Aralık - Noel

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Ek Formlar
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    İngiltere - Turistik Vize - Öğrenciler

    Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler için İngiltere Turistik Vize Evrak Listesi:

    1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

    2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı)

    3. Öğrenci Belgesi (günce tarihli, orijinal belge)

    4. Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçük ise, anne baba tarafında imzalanmış, noter onaylı orijinal belge)

    5. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

     

    Sponsor Olacak 1. dereceden Akrabasına Ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı İbraz Etmelidir

     

     

     

    A - İşveren ise; 
     
    1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve akrabalık derecesi belirtilmiş kaşe ve imzalı)

    2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

    3. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal İngilizce Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

    4. Şahsi Banka Hesap Dökümü (En az 4000 TL bakiyeli, son 3 aylık, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

    5. Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

    6. Gelir Belgeleri (kira sözleşmesi, tapu, araba ruhsatı vs. fotokopileri varsa)

     
     

     

    B - Bordrolu Çalışan ise;
     

    1. Şirketten alınan yazı (şirketin antetli kağıdına, işveren tarafından şirkette çalıştığına dair, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

    2. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası Fotokopisi, İmza Sirküleri fotokopileri)

    3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve SGK Hizmet Dökümü

    4. Orijinal Maaş Bordroları (son 3 aylık, kaşe ve imzalı)

    5. Vize Talep Dilekçesi (sponsor kişi tarafından, Konsolosluğa hitaben, akrabalık derecesi ve sponsor olunacağı belirtilmeli)

    6. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyeli, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

    7. Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

    8. Gelir Belgeleri (kira sözleşmesi, tapu, araba ruhsatı vs. fotokopileri varsa)

     
     

     

    C - Devlet Memuru ise;
     
    1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunduğu kurumdan çalıştığına dair yazı, imzalı ve kaşeli)

    2. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi (ön ve arka yüz)

    3. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzalı)

    4. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyeli, kaşe, imzalı ve imza sirküleri ile)

    5. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor kişi tarafından, Konsolosluğa hitaben, akrabalık derecesi ve sponsor olunacağı belirtilmeli)

    6. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

     
     

     

    D - Emekli ise;
     
    1. Vize Talep Dilekçesi (sponsor kişi tarafından, Konsolosluğa hitaben, akrabalık derecesi ve sponsor olunacağı belirtilmeli)

    2. Emekli Maaş Dökümanı (son 3 aylık, kaşe ve imzalı)

    3. Emekli Kurumdan alınmış yazı 

    4. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyeli, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

    5. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

     

    VİZE TALEP FORMU