A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Fransa - Turistik Vize - Öğrenciler
Arama Sonuçları
Fransa
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    İstanbul Fransa Başkonsolosluğu

    Adresse : Istiklal Caddesi No : 4 Beyoğlu / Taksim 34435 / Istanbul
    Tél. : +90 212 334 87 30
    Fax : +90 212 334 87 31

    Ankara Fransa Büyükelçiliği

    Paris Caddesi N° 70 Kavaklıdere - Ankara
    Tél. +90 (312) 455 45 45

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    Fransa - Turistik Vize - Öğrenciler

    Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler için Fransa Turistik Vize Evrak Listesi: 

     

    1. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

    2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35X45mm, beyaz fon arkalı)

    3. Öğrenci Belgesi 

    4. Muvafakatname (18 yaşından küçük ise, noter onaylı aslı)

    5. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

    6. T.C. Kimlik Fotokopisi

     

    Sponsor Olacak Veli, Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı İbraz Etmelidir.  

     

     

    A - İşveren İse; 

     

    1.İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş, kaşe ve imzalı) 

    2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

    3. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri) 

    4. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli, imzalı ve imza sirküleri ile)

    5. Gelir Belgeleri (kira sözleşmesi, tapu, araba ruhsatı vs fotokopileri varsa)

    6. T.C. Kimlik Fotokopisi

    7. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

     

     

     

    B -  Bordrolu Çalışan İse

     

    1. Şirketten Alınan Yazı (şirketin antetli kağıdına, işveren tarafından şirkette çalıştığına dair, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

    2. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri) 

    3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

    4. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli)

    5. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olan kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

    6. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

    7. T.C. Kimlik Fotokopisi

    8. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)

     

     

    C - Devlet Memuru İse

     

    1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunduğunuz kurumdan çalıştığınıza dair yazı, kaşe ve imzalı)

    2. Görev Kimlik Kartı (önlü - arkalı  fotokopisi)

    3. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli)

    4. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olacak kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

    5. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık- sponsor olacak velinin en az 2500TL bakiyesi olan kaşe, imza ve imza sirküleri ile ) 

    6. T.C. Kimlik Fotokopisi

    7. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

     

     

    D - Emekli ise 

    1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olacak veli tarafından Konsolosluğa hitaben) 

    2. Emekli Maaş Dökümü (Son 3 aylık, kaşe ve imzalı)

    3. Emekli kurumdan alınmış yazı  

    4. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, En az 2500 TL bakiyeli olan kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

    5. T.C. Kimlik Fotokopisi 

    6. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

     

     

    NOT: Seyahat sağlık sigortanız ve Schegen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

    VİZE TALEP FORMU