A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Danimarka - Uzun Süreli Kalış-İmamlar
Arama Sonuçları
Danimarka
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    DANiMARKA İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU

    Trump Towers, Büyükdere Cad. No:1 Kule 2, 34387 Şişli,

    Tel: +90 (212) 359 19 00

    E-mail: istgkl@um.dk

     
    DANİMARKA ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ

    Mahatma Gandhi Caddesi 7406700 Gaziosmanpasa, Ankara

    Tel: +90 (312) 446 57 20

    Fax: +90 (312) 447 24 98

    E-mail:ankamb@um.dk

     

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Ek Formlar
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    Danimarka - Uzun Süreli Kalış-İmamlar
     

    Birçok yabancı vatandaş Danimarka’da yaşama ve çalışma özgürlüğüne sahiptir. Ancak bazıları için oturma ve çalışma izni gerekmektedir. Danimarka’da yaşama ve çalışmayla ilgili olarak özel gereklilikler, her şeyden önce, kişinin uyruğuna ve niteliklerine bağlıdır.

    İmamlar için
     

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı (İlk önce başvuru formunda doldurulması gereken bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın vermesi gereken evraklarla birlikte başvuru formu Danimarka’da size referans olacak kişiye gönderilecektir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Dış İşleri Bakanlığından mektup (aslı ve fotokopisi)

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve Yeminli Tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri (her biri için bir adet asıl ve bir adet fotokopisi gereklidir)

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Evlilik Cüzdanının Aslı , renkli fotokopisi ve onaylı İngilizce çevirisi.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Üniversite Diplomasının Aslı, renkli fotokopisi ve İngilizce çevirisi.



    İmam Eşleri ve Çocukları için
     

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı . (İlk önce başvuru formunda doldurulması gereken bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın vermesi gereken evraklarla birlikte başvuru formu Danimarka’da size referans olacak kişiye gönderilecektir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Eş için: Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (3.5 cm x 4.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir. 

    Çocuklar için: Her bir çocuk için 6 pasaport boyutlu fotoğraf

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah- beyaz fotokopileri

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Dış İşleri Bakanlığından mektup (aslı ve fotokopisi)

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Evlilik Cüzdanının Aslı, fotokopisi ve onaylı İngilizce tercümesi


    Lütfen Dikkat!
    20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz

    VİZE TALEP FORMU