A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Danimarka - Uzun Süreli Kalış-Au Pair
Arama Sonuçları
Danimarka
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    DANiMARKA İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU

    Trump Towers, Büyükdere Cad. No:1 Kule 2, 34387 Şişli,

    Tel: +90 (212) 359 19 00

    E-mail: istgkl@um.dk

     
    DANİMARKA ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ

    Mahatma Gandhi Caddesi 7406700 Gaziosmanpasa, Ankara

    Tel: +90 (312) 446 57 20

    Fax: +90 (312) 447 24 98

    E-mail:ankamb@um.dk

     

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Ek Formlar
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    Danimarka - Uzun Süreli Kalış-Au Pair

    Danimarka'daki bir ailede au pair olarak çalışmak için bir oturma izni alabilirsiniz.

    Au-pair başvurusu için gerekli belgeler
     

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı (Danimarka’da size referans olacak kişi tarafından doldurulacak bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın sağlaması gereken formda belirtilen belgelerle birlikte ve referans ilgili formu başvuru sahibine göndermelidir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Eğitim Durumunu gösteren belgenin aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Dil kursuna katılmış olan başvuru sahipleri için: Dil kursunda alınan sertifika aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

    http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

    Dikkat : Başvuru sahibi en az bir yabancı dil konuşmak zorundadır (Danca, İsveççe, Norveççe, İngilizce ya da Almanca).


    Lütfen Dikkat!
    20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz.

    VİZE TALEP FORMU