A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vizemcom/public_html/application/language/turkce/turkce_lang.php:87)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 688

Danimarka - Kısa Süreli Kalış-Turistik
Arama Sonuçları
Danimarka
Vize Bul
3. ADIM ZİYARET AMACINIZ
    ARA
    DANiMARKA İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU

    Trump Towers, Büyükdere Cad. No:1 Kule 2, 34387 Şişli,

    Tel: +90 (212) 359 19 00

    E-mail: istgkl@um.dk

     
    DANİMARKA ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ

    Mahatma Gandhi Caddesi 7406700 Gaziosmanpasa, Ankara

    Tel: +90 (312) 446 57 20

    Fax: +90 (312) 447 24 98

    E-mail:ankamb@um.dk

     

    Başvuru Formu

    Başvuru formunun yazıcı çıktısını tükenmez kalemle doldurunuz.

    Form için tıklayınız.
    Ek Formlar
    Video
    Fotoğraf Ölçü Bilgileri
    Danimarka - Kısa Süreli Kalış-Turistik

    Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (3.5 cm x 4.5 cm) 2 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir. (Saçın üst ucundan çeneye kadar olan kısım 3 cm ile 3,5 cm arasında olmalı)

    Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve A4 boyutlu renkli fotokopisi (işlem gören sayfaların hepsi) varsa önceki pasaportlar ve fotokopileri

    Pasaportlar dönüs tarihinden sonra 3 ay daha gecerli olmak zorundadir.

    Otel rezervasyonu.

    Uçak Bileti rezervasyonu

    Başvuru sahibine ait banka hesap cüzdanı. (son 3 aylık işletilmiş banka hesap cüzdanı istenilmektedir, bankadan kaşeli ve imzalı)

    Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış, aslı ve yeni tarihli . (anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    Seyahat süresini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası. (Başvuru merkezlerimizde seyahat sağlık sigortası yaptırabilirsiniz.)

    Başvuru sahibi çalışıyor ise, işvereni tarafından izin mektubu (başvuru sahibi tarafından yapılan işler, çalışmakta olduğu süre ve Danimarka/Schengen ülkelerindeki seyahatinden sonra işe geri döneceğine dair beyan dahil edilmelidir).
    En Son dört ayın maaş bordrosu, SGK işe giriş bildirgesi, son dört ayın SGK bildirileri ve İşverenden Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri, Türk Ticaret Sicil Gazetesi

    Serbest Meslek başvuru sahipleri için gerekli belgeler: Kendi şirketinin antetli kağıdında yazılı bir dilekçe, Ticaret Odası Tescil Nüshası, Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri, Türk Ticaret Sicil Gazetesi, Yetki Belgesi

    Başvuru sahibi öğrenci ise, Eğitim Kurumdan alınan Öğrenci Belgesinin aslı (eğitim gördüğü bölüm ve dönemi belirtilmelidir).

    Konsolosluk, yukarıda belirtilen belgelere ek olarak yeni belgeler talep etme hakkına sahiptir.

    Başvuru sahibi emekli ise, emeklilik kartı ve cüzdanı

    Başvuru sahibi çiftçi ise çiftçilik belgesi.

    Başvuru sahibi 18 yaşından küçükse anne ve babadan noter tasdikli muvafakatname.

    Danimarka’daki Üniversiteden/Araştırma merkezinden yazılı davetiye ve başvuru sahibinin Danimarka’da kalacağı süreyi ve alacağı eğitimi belirten kabul mektubu. Avrupa Birliği kapsamında ise yetkili makamlardan (TÛBITAK, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Danimarka Uluslararası Eğitim Ajansı). 3 Aydan fazla kalacak öğrenciler oturum iznine başvurmalıdır

     

    VİZE TALEP FORMU